Pripejd Mts Miligram - mts pripejd kartica i poklon CD „Magnetic“

0
320,00 din

Mts SIM kartica, sa poklon CD-om Miligrama.

SKU: 000231 Kategorija: Pripejd kartice Količina:
Podelite:

Kupovina iz fotelje

Obavite kupovinu sedeći u udobnosti vašeg doma ili kancelarije.

Kupovina karticom

Vašu porudžbinu možete platiti putem Interneta platnim karticama VISA, Maestro ili MasterCard.

Besplatna dostava

Za naše kupce smo omogućili besplatnu dostavu poručenih artikala.

Pogodnosti

Verne kupce nagrađujemo rabatnim pogodnostima.

Kupite mts pripejd karticu i očekuje vas poklon iznenađenje - četvrti album benda „Miligram“. Kada aktivirate vašu novu pripejd karticu, u mts pripejd vodiču (*100#) vas očekuje još jedno prijatno iznenađenje – bonus dobrodošlice Besplatno

Nadamo se da ćete uživati u veoma popularnim pesmama sa novog albuma grupe Miligram. CD „ Magnetic“ sadrži 13 pesama,od čega, čak 5 dueta. Zalihe pripejd paketa su ograničene.

Kartica sadrži inicijalni kredit u iznosu od 25 dinara. Ukoliko registrujete vaš pripejd broj, narednih šest meseci ćete dobijati i bonus kredit u iznosu od 50 dinara mesečno. Bonus kredit možete da iskoristite za razgovore u mts mreži i  SMS poruke i Internet domaćem saobraćaju. Da biste registrovali vaš pripejd broj potrebno je da dođete u našu poslovnicu. Ponesite sa sobom važeći lični dokument, SIM karticu i PUK 1 broj.

Prepaid SIM kartica se aktivira prvim pozivom, slanjem SMS poruke ili prvim korišćenjem Interneta.  U svaku SIM karticu ugrađen je čip koji sadrži određeni prostor u memoriji kartice za čuvanje vaših telefonskih brojeva i SMS poruka, kao i vašeg PIN i PUK koda. Sve što sačuvate na vašoj SIM kartici biće tu i ako promenite mobilni telefon.

Minimalni iznos pripejd dopune Minimalni iznos pripejd dopune je 200, 00 dinara. Potrebno je da u periodu od 90 dana od aktivacije kartice, odnosno od poslednje dopune pripejd kredita, dopunite vaš pripejd kredit u minimalnom iznosu od 200, 00 dinara. Ukoliko to niste uradili, po isteku perioda od 90 dana, neiskorišćeni deo kredita više vam neće biti na raspolaganju i moći ćete samo da primate pozive i poruke.
Rok važenja Rok važenja pripejd SIM kartice je 12 meseci od datuma aktivacije kartice, odnosno od poslednje dopune pripejd kredita. Nakon ovog perioda vaša kartica više neće biti aktivna. Ponovnu aktivaciju kartice možete da izvršite u roku od 30 dana u nekoj od naših poslovnica po ceni od 300,00 dinara, početni kredit na ponovo aktiviranoj kartici je 25,00 dinara. Preostali iznos pripejd kredita sa vaše prethodne SIM katice se poništava.
Napomena Svaki put kada dopunite kredit u iznosu od 200, 00 dinara i više, uplaćeni iznos se dodaje na neiskorišćeni iznos kredita i period važenja pripejd kredita se produžava za narednih 90 dana.