Pripejd Vip - Vip pripejd SIM kartica

0
320,00 din

Vip SIM kartica.

SKU: 000233 Kategorija: Pripejd kartice Količina:
Podelite:

Kupovina iz fotelje

Obavite kupovinu sedeći u udobnosti vašeg doma ili kancelarije.

Kupovina karticom

Vašu porudžbinu možete platiti putem Interneta platnim karticama VISA, Maestro ili MasterCard.

Besplatna dostava

Za naše kupce smo omogućili besplatnu dostavu poručenih artikala.

Pogodnosti

Verne kupce nagrađujemo rabatnim pogodnostima.

VIP Pripejd korisnik bez registracije možete postati kupovinom pripejd SIM kartice. Ukoliko se odlučite da registrujete postojeći pripejd broj, potrebno je samo da donesete važeću ličnu kartu ili pasoš u Vip Centar ili kod Vip partera, kao i SIM karticu na uvid. Registracijom Vip pripejd broja, pored zaštite prometa podataka, možete u budućnosti ostvariti i brojne Vip pogodnosti.

Vip Pripejd korisnik dobija: 1000 minuta u mreži, 1000 SMS-ova u mreži, 1000 MB

Početni bonus dostupan je 30 dana od dana aktivacije. Sa prvom dopunom kredita automatski dobijate i 20 roming SMS-ova koji se mogu iskoristiti u narednih 90 dana. Aktivacija bonusa za sve nove korisnike vrši se besplatno na *123#.

Kao pripejd VIP korisnik možete po istoj ceni telefonirati prema svim fiksnim i mobilnim operaterima u Srbiji -  11.9 dinara sa PDV-om. Cena SMS poruke je 5.9 dinara sa PDV-om.

Minimalni iznos pripejd dopune Kredit možete da dopunite u iznosu od 200 do 5000 dinara.
Rok važenja Vaša prepaid SIM telefonska/internet kartica traje 13 meseci od datuma kada je aktivirana. Svaki put kada dopunite prepaid kredit, važenje kartice se produžava za novih 13 meseci. Ako je prošlo više od 13 meseci od poslednje dopune, zaključićemo da ne koristite karticu. Ona će isteći i nećete više moći da koristite taj broj (nećete moći da reaktivirate karticu).